Dinlediğiniz kayıt, insan kulağı şeklinde dizayn edilen profesyonel bir mikrofon ile kayda alınmıştır. Paylaştığımız her kaydı aynı cihaz ve playlist ile kaydediyor, böylelikle sizlere iki cihaz arasındaki ses karakteri farkını duyabilme imkanı sağlıyoruz. Kulaklıklarınızı takmayı unutmayın!
Sennheiser GSP 670, markanın en tepe noktada bulunan oyuncu kulaklığı. Bu model, düşük gecikmeli kablosuz kullanım teknolojisi ile, diğer oyuncu kulaklığı modellerinden pek ayrı bir noktada.
Hadi yakından bakalım…
GSP 670, uzaydan gelmiş gibi gözüküyor. Futuristik tasarım çizgileri, kulaklığı heyacan uyandırıcı bir konuma sokuyor. Kesinlikle sıradan bir kulaklık değil.
Sunum
Kutunun İçinden Çıkanlar:
· Sennheiser GSP 670
· Micro-USB’den, USB-A’ya kablo
· Erkek USB-A’dan, Dişi USB’A ya Kablo
· Kablosuz Bağlantı Adaptörü
· Kullanma Kılavuzu ve Güvenlik Kılavuzu
GSP 670’in fume, siyah ve gri tonlarında ki rengi, göze yorucu gelmeyen ve karizmatik bir hissiyat uyandıran, sanki Batman’in kulaklığıymış gibi gözüken metal kısımlarıla birlikte, ortaya kullanılması bu açıdan keyifli bir model çıkarmış.
Mikrofon kolunun hareketli yapısı, tam olarak ağzınıza denk gelecek şekilde ayarlayabiliyor olmak şahane. Tabii bu aynı zamanda işlevsel bir özellik; kolu aşağı indirdiğimizde mikrofon otomatik çalışmaya başladığı gibi, kaldırdığımızda kapanıyor.
Bununla birlikte, sağ tarafta ki, ses seviyesi ayarlamak üzere yerleştirilmiş olan potansiyometre, hoşumuza giden tasarım öğelerinin başında geliyor.
Şarj girişinde Micro-USB görmek, bizi üzüyor. USB-C görmeyi tercih ederdik.
Kulak Yastıkları çıkarılabiliyor, eskidiğinde yenisini takabilmek mümkün.
GSP 670, tank gibi bir kulaklık. Belki GSP 300 ve 350, bu ünvanı hak edemeyecek konumda ama gerçekten; GSP 500, 600 ve 670, çok sağlam kulaklıklar. Sert görünüşlerinin hakkını malzeme kalitesi anlamında da veren, yıllarca kullanılsa dahi size hizmet etmeye devam edebilecek yapıdalar. Bravo!
Bunu tuşlara bastığımızda, tekerlekleri döndürdüğümüzde ve mikrofon kolunu hareket ettirdiğimizde de rahatlıkla hissedebiliyoruz
GSP 670, aslında konforlu olabilmesi adına bir çok özelliği bünyesinde barındıran bir model. Öncelikle, çene basıncını daha iyi dengeleyebilmek adına, kafa bandında yer alan özel bir ayar mekanizması var. Biz bu teknolojiyi Sennheiser oyuncu modelleri dışında bir modelde görmedik. Pek faydalı bir özellik. Kişiden kişiye değişen ergonomi gerçeğinin denkleme katılması ile, konfor arttırıcı bir unsur.
Yastıkların tene değen kısımları, yumuşacık kumaşımsı bir malzeme, dış tarafı ise suni deri. Dış tarafının suni deri olması, izolasyon arttırıcı bir durum iken, iç tarafının böyle bir malzemeden üretilmiş oluşu, ciltle daha iyi bir uyum sağlayarak, terleme faktörünü azalttığı gibi, konfor arttırıcı bir etkiye sahip. Bu bize, Sennheiser HD 820’nin yastıklarını hatırlatıyor. Benzer yapıdalar.
Konfor kriterinde tek eksi, GSP 670 pek ağır. Uzun saatler kullanımda, kafanızda unutabileceğiniz bir kulaklık değil.
Yastıklar, hibrit bir yapıda. Tekrarlıyoruz ;” Yastıkların tene değen kısımları, yumuşacık kumaşımsı bir malzeme, dış tarafı ise suni deri.”
Dış tarafının suni deri olması, izolasyon arttırıcı bir etkiye sahip. GSP 670, kafaya çok iyi outran ergonomisi ve kalın yastıkların bu özelliği ile birlikte, çok iyi izolasyon sağlayan kulaklıklar. Tabii, bir ANC kulaklık gibi de değil. O ayrı mesele. Gördüğümüz en iyi pasif izolasyonlardan birine sahip olduğu için, bizden 9 puanı hak ediyor.
Sennheiser profesyonel pazara hakim, tecrübeli bir ses firması ve GSP 670’in mikrofonları bu söylemimizi kanıtlıyor. Şahane. Neredeyse fazla kaliteli. Net ve yüksek çözünürlüklü. Takım oyunlarında, takım arkadaşlarınız size hayran kalacak.
GSP 670, bizim pek sevdiğimiz GSP 500’e kıyasla, bir puan düşük almayı hak ediyor. Tabii, arkası açık sürücü yapısı, zaten akustik olarak avantajlı fakat GSP 500’ü çok beğenmememizin en büyük sebebi, doğal, natural tonal karakteri. Bu, belkide kullanıcıların bir kısmı için fazla şeffaf bir sunum ortaya çıkarsada, biz odyofiller için paha biçilmez.
GSP 670, nispeten karanlık bir karaktere sahip güçlü, otoriter alt frekanslar, rahatsız etmeyen konforlu tizler ve gövdeli vokaller üreten, iyi çözünürlüğe sahip, boğukluktan uzak, arkası kapalı kablosuz bir kulaklığa göre, şeffaf sunuma sahip bir kulaklık.
Konu oyuna geldiğinde ise, GSP 670’in kurduğu sahne devasa boyutlarda olmasada, model; bir derinlik oluşturabilen sahne temelinde, oyun içi düşmanları, rakipleri doğru konumlandırabilen, dinamik aralığı yüksek Teknik performansı ile, ayak sesleri gibi ince ayrıntıları, siz oyunculara yeterli bir doğrulukta üretebilen bir kulaklık.
Kusursuz, yüksek çözünürlüklü mikrofon yapısı ile, size bu anlamda büyük kolaylık sunuyor.
Bluetooth 5.0 temelinde kablosuz bağlantı kurabilen kulaklık, bu modda kullanılırken bile kolaylıkla farkedilir bir gecikme sorunu yaşamamakta. Lakin ciddi oyuncular için özel geliştirilen teknoloji ile, ultra düşük gecikmeli bağlantı kurabiliyor; bu sayede kablolardan kurtulabiliyorsunuz.
Konforu, modern yapısı, malzeme kalitesi ve üstün genel ses kalitesi ile, GSP 670, Sennheiser’ın en tepede ki oyuncu kulaklığında bulunması gereken tüm özelliklere sahip.
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.
Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.