Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Bose ve Kith'ten Sıra Dışı İş Birliği: Ultra Açık Kulaklıklar

Bose, Kith ile sürpriz bir iş birliği gerçekleştirerek "Ultra Open Earbuds" adında benzersiz bir kulaklık modeli piyasaya sürüyor. Bu özel tasarlanmış kulaklıklar, kullanıcıların müzik dinlerken çevrelerini de duymasını sağlayacak şekilde dış kulak kısmına takılan bir yapıda.

Kith for Bose Ultra Open Earbuds Özellikleri Neler?

Bu kulaklıkların en dikkat çekici özelliği, kulak kanalını tamamen kapamaması ve böylece dış dünyadan gelen sesleri engellemeden kullanıcıya ulaştırması. Kulaklıklar, Bose'un OpenAudio teknolojisini kullanarak sesi doğrudan kulak kanalına yönlendiriyor, bu sayede hem yüksek ses kalitesi sunuyor hem de çevredeki insanlar için fazla ses sızıntısına neden olmuyor.

Kith for Bose Ultra Open Earbuds, sınırlı sayıda üretilecek ve yalnızca Kith'in web sitesi, Kith uygulaması veya Kith'in fiziksel mağazalarından satın alınabilecek. Kulaklıklar ve şarj kutusu üzerinde hem Bose hem de Kith markalarının çapraz branding'i bulunuyor. Bu iş birliği, her iki markanın gelecekteki ortak ürünlerine dair beklentileri de artırıyor.

Yeni Bose Kulaklıkların Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Bu kulaklık modeli, özellikle dış dünyayla bağlantıyı kesmeden ses deneyimini yaşamak isteyen kullanıcılar için ideal bir çözüm sunuyor. Ancak bu özelliklerin yanı sıra, gürültü iptali gibi diğer yaygın kablosuz kulaklık özelliklerini içermiyor. Kulaklıklar 300 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek ve 22 Ocak'tan itibaren satışa sunulacak.

Bose, daha önce de benzer bir açık tasarımlı kulaklık modeli olan Bose Sport Open Earbuds'u 2021'de piyasaya sürmüştü. Bu model, dış dünyadan gelen sesleri engellemeden müzik dinlemek isteyen sporculara yönelikti.

Kith ve Bose arasındaki bu iş birliği, gelecekte ortaya çıkacak diğer ürünleri merakla bekletiyor. Bu iş birliği, her iki markanın da ürün yelpazesine yenilikçi ve farklı bir boyut getiriyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.