Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

JBL İlk Açık Kulaklı SoundGear Kulaklıkları CES 2024'de Duyurdu!

JBL, CES 2024 katılımcılarına göstermek için yeni bir şey sunuyor: İlk açık kulaklı kablosuz kulaklıkları. Bu yeni ürünleri SoundGear Sense olarak adlandırılıyor ve JBL, bu kulaklıkların Mart 2024'e kadar hem siyah hem de beyaz renklerde 150 dolar karşılığında satışa sunulmasını bekliyor.

 

JBL SoundGear Açık Kulaklı Kulaklık Özellikleri Neler?

SoundGear Sense, diğer açık kulaklı kulaklıklar gibi, müziğinizi, aramalarınızı ve podcast'lerinizi duymanıza olanak tanırken çevrenizin farkında olmanıza da olanak sağlar. Silikon uçlarla kulak içine yerleşmek yerine SoundGear Sense, dış kulak kepçesinin hemen dışında oturur ve sesleri hava ile duymanızı sağlar.

SoundGear Sense, 16.2mm sürücüler kullanıyor.Yeni duyurulan Soundcore AeroFit Pro gibi, daha güvenli bir uyum ve daha fazla kullanım kolaylığı için çıkarılabilir bir boyun bandı içerir; bu sayede kulaklıkları kutularına geri koymadan veya cebinizde taşımadan çıkarabilirsiniz.

Egzersiz yaparken zarar görmelerini engellemek için IP54 derecesinde toz ve su korumasına sahiptirler. Bu, ter ve yağmurun sorun olmayacağı anlamına gelir, ancak duşa girmeyin ve mutlaka havuzdan uzak tutun.

JBL, kulaklıklardan altı saatlik çalma süresi ve şarj kutusunu dahil ettiğinizde ekstra 18 saatlik bir kullanım süresi elde edeceğinizi iddia ediyor. Hızlı şarj özelliği, sadece 15 dakikalık şarj sonrasında dört saatlik ekstra müzik süresi vaat ediyor.

Her kulaklıkta iki mikrofon bulunur ve Bluetooth Multipoint desteği, iki cihaza aynı anda bağlı kalmanıza olanak tanır. Son olarak, JBL Kulaklık uygulaması ile uyumlu olup kişiselleştirilmiş EQ ve dokunmatik kontrol ayarlarını mümkün kılar.

 

JBL'den Uygun Fiyatlı JBL Tune 310C Kulaklık Duyurusu!

JBL ayrıca USB-C bağlantılı çok uygun fiyatlı kablolu kulaklıkları JBL Tune 310C modelini de duyurdu. Bu kulaklıkların fiyatı ise 25 dolar. JBL Tune 310C, Android akıllı telefonlar ve iPhone 15 ile herhangi bir ek adaptör gerektirmeden kullanılabilir. Bu ürün de Mart ayında siyah ve beyaz renklerde satışa sunulacak.

USB-C bağlantısı olduğu için kulaklıklar kayıpsız, yüksek çözünürlüklü sesi destekler. Ancak JBL henüz sadece 24-bit/48kHz mi yoksa daha yüksek örnekleme hızlarını da destekleyip desteklemediğini belirtmedi.

Karışmayan düz bir kablo, müzik çalma ve ses kontrolü için bir üç düğmeli uzaktan kumanda ve telefon görüşmeleri veya sesli asistan kullanımı için dahili bir mikrofon içerir. JBL, Tune 310C'nin EQ ön ayarlarına sahip olduğunu söylüyor, ancak bunların uzaktan kumandadan erişilebilir olup olmadığını veya bağlı cihaz üzerindeki bir yazılım gerekip gerekmediğini henüz net olarak belirtmemiş

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.