Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sony INZONE Oyuncu Kulaklıklarını Yakında Hindistan'da Piyasaya Sürülecek!

Sony, Hindistan'da Sony Float Run off Ear kulaklıklarını piyasaya sürdükten sonra şimdi de “Rekabet avantajı sağlayacak ve sizin #KendiAlanınızıBulmanıza yardımcı olacak” sloganıyla yeni bir ürünün tanıtımını yapıyor. Bu bilgi, Sony'nin X platformundaki bir gönderide yer aldı.

Sony'nin X platformunda paylaşılan bir video, yakında piyasaya sürülecek ürüne dair ipuçları veriyor. Bu da, Ekim ayında global olarak tanıtılan Sony INZONE Buds TWS Oyun Kulaklıklarının olabileceği yönünde spekülasyonlara neden oluyor.

INZONE Buds, özellikle oyun oynamak için tasarlanmış ve düşük gecikme süresi, hassas çevresel ses gibi birçok oyun odaklı özellik içeriyor. Bu kulaklıkların özellikleri ve teknik detayları hakkında daha fazla bilgi edinelim.

Sony INZONE Buds Oyuncu Kulaklıklarının Özellikleri Neler?

INZONE buds, 360 derece mekansal ses ile doğru ses konumlandırması sağlıyor ve Sound Field Optimization ve Sound Tone Personalization ile sesi kişiselleştirme imkanı sunuyor. Kulaklıklar, Dynamic Driver X ile gerçekçi ses üretimi sağlayarak daha iyi bir dinleme deneyimi sunar.

Sony Inzone Buds Oyun sırasında konsantrasyonu korumak için kulaklıklarda gürültü engelleme ve Ambient Sound Modu seçenekleri bulunuyor. Ayrıca, AI Noise Reduction ile çok oyunculu oyunlarda net iletişim sağlanıyor. INZONE Buds, tek bir şarjla pratik olarak 12 saat kullanım süresine sahip ve şarj kutusuyla 24 saate kadar uzatılabilir. Kulaklıklar, düşük gecikmeli bağlantı sağlayan USB-C modeme sahip. INZONE buds, ABD'de 200 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü, bu da yaklaşık olarak 16.500 Rupiye denk geliyor.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.