Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Yeni EMEET AirFlow Kablosuz Kulaklıklar Ayrılabilir Mikrofon ile Geliyor

Geçen hafta CES 2024'te birçok marka, hem çevre bilincini hem de ses kalitesini vurgulayan açık kulak kulaklıklarını sergiledi. Bu ürünler arasında, hem başarılı ses kalitesi hem de profesyonel bir arama deneyimi sunan EMEET AirFlow dikkat çekti.

 

EMEET AirFlow Kablosuz Kulaklıkların Özellikleri Neler?

EMEET AirFlow'un tasarımı, ergonomik kulak askısı tasarımı ve cilt dostu kaplaması ile çeşitli kulak şekillerine uyum sağlama konusunda önceliklendirilmiştir. Kulak başına sadece 8.5 gram ağırlığında oldukça hafiftirler. Farklı kulak şekil ve büyüklüklerine daha güvenli oturma sağlamak için stabilizatör kanatçıklar da bulunmaktadır.

EMEET AirFlow'un dikkat çekici bir özelliği, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre mikrofonu takıp çıkarabilmelerini sağlayan ayrılabilir mikrofonudur. AirFlow kulaklıklar, aramalar sırasında hem yakın hem de uzak gürültüyü ortadan kaldırarak net ses sağlayan VoiceCore gürültü engelleme algoritması ile de donatılmıştır.

EMEET AirFlow'un şarj kutusu, kulaklıklardaki bakterileri sterilize eden bir UV ışığına sahiptir, bu da kullanım sırasında hijyen sağlar. EMEET TUNE uygulaması, işitme bakımı konusunda ek bir özellik olarak işitme koruma hatırlatıcısını entegre eder.

EMEET AirFlow Arama deneyimine odaklanmasına rağmen ses performansından ödün vermez. Müzik meraklıları için yüksek kaliteli ses vaat eden 16.2mm dinamik sürücü ve HyperBass bas güçlendirme algoritması ile donatılmıştır.

Kulaklıklar, şarj başına 8 saat çalma süresi ve şarj kutusu ile toplam 40 saat sunar. Ayrıca IPX5 suya dayanıklılığa sahiptir.

 

EMEET Airflow Kulaklık Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Markanın web sitesinde şu anda süper erken alım fiyatı ile 129.99 ABD doları karşılığında ön ödeme için mevcuttur. Kulaklıklar resmi olarak 1 Şubat'ta 179.99 ABD doları fiyatla satışa çıkacak.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.