Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

EarFun, CES 2024'te Wave Pro Kulaklık ve UBoom X Hoparlörünü Tanıttı!

2018'de piyasaya sürüldüğünden bu yana, EarFun bir dizi kulaklık çıkardı ve bu ürünler dünya çapında ses basınından övgüler aldı. Şimdi ise, Wave Pro ile kablosuz ANC (aktif gürültü iptali) özellikli over-ear kulaklık pazarına adım atıyor. Bu kulaklık, en popüler kulaklık markalarının özelliklerine sahip ancak çok daha uygun bir fiyata satılıyor.

EarFun'un CES 2024 için diğer büyük duyurusu ise, şirketin övgüyle karşılanan Bluetooth hoparlör serisindeki daha büyük model olan UBoom X taşınabilir hoparlör. Wave Pro kulaklıklar Mart 2024'te, UBoom X hoparlör ise Haziran'da satışa sunulacak.

 

Earfun Wave Pro ANC Kulak üstü Kulaklığın Fiyatı ve Özellikleri Neler?

EarFun, Wave Pro kablosuz hibrit aktif gürültü iptalli kulaklığını, Bose QuietComfort Ultra ($429) ve Sony WH-1000MX5 ($399.99) gibi over-ear kulaklık modellerine doğrudan rakip olarak pazarlıyor. Wave Pro, diğer modellerden daha etkileyici bir özellik listesine sahip ve $79.99 fiyatla satışa sunulacak.

Wave Pro, 40mm DLC kompozit film dinamik bobin hoparlörlerle güçlendirilmiş ve 40kHz'e kadar frekans tepkisi vaat ediyor. Hibrit ANC özelliği, 45dB gürültü iptali sunuyor ve EarFun, "anlık" Anti-Wind Noise teknolojisini eklemiş.

EarFun, Wave Pro'nun Hi-Res Audio sertifikası ve Bluetooth üzerinden yüksek çözünürlüklü (ama kayıpsız olmayan) ses kalitesi iletebilen Sony'nin LDAC codec desteğini vurguluyor. Ayrıca 55ms'nin altında gecikme sunan özel bir oyun modu da bulunuyor.

Bu hafif kulaklık ANC kapalıyken 80 saate kadar, aktif gürültü iptali açıkken 55 saat oynatma süresi sunuyor. Dahil olan USB-C kablosu ile tam şarj iki saat sürüyor.

Wave Pro, kablolu bağlantıya izin verirken, Bluetooth multipoint desteği dinleyicilere birden fazla cihaza aynı anda bağlanma olanağı sunuyor. Kulaklık, ayrıca telefonunuzun sesli asistanını (Siri ve Google Asistan dahil) çağırabilir.

 

İşte Earfun'ın Yeni UBoom X Bluetooth Hoparlörü ve Özellikleri

Yeni UBoom X ($179.99), EarFun'un portföyündeki en son kablosuz Bluetooth hoparlörüdür. Bu Bluetooth 5.3 hoparlör, 15.7 x 6 x 8.5 inç (UxGxY) ölçülerinde ve hem bir sap hem de taşıma kayışı ile geliyor.

80 wattlık UBoom X, iki 4 inçlik mid-woofer ve 20mm ipek kubbe tweeter ile donatılmış. Kullanıcılar, EarFun Audio uygulaması aracılığıyla seslerini ve hoparlörün dinamik LED aydınlatmasını kişiselleştirebilirler. Uygulama ayrıca hoparlörün 50 kadar UBoom X hoparlörle senkronize olmasına olanak tanır.

Hoparlörün 30 saatlik pil ömrü var ve USB-C hızlı şarjı destekliyor. UBoom'un IPX7 derecesi, 30 dakika boyunca bir metre suyun altında kalabileceğini gösteriyor ve EarFun, kendi SweatShield suya dayanıklı teknolojisini tanıtıyor.

Ayrıca telefon görüşmeleri için yerleşik bir mikrofon ve Wave Pro'da olduğu gibi, Uboom X de telefonunuzun sesli asistanını çağırabilir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.