Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Hidisz'in Yeni USB-C Kablolu Kulak İçi Kulaklıkları, iPhone 15 Sahibi Ses Tutkunları İçin Tasarlandı!

Yüksek çözünürlüklü ses desteği ve dahili DAC ile bu kulak içi kulaklıklar, iPhone 15, Android telefon, Mac veya PC'niz için ciddi bir ses yükseltmesi olabilir

 

iPhone 15 Kullanıcılara Özel Hidisz iPhone 15 Kulaklıkları

Eğer nihai iPhone 15 kulaklıklarını – veya USB-C portuna sahip herhangi bir cihaz için kulaklıkları – arıyorsanız, Hidisz'in yeni ST2 Pro Dijital IEM'leri tam da kulaklarınızın arzuladığı şey olabilir. Firma, bunların "dünyanın ilk Hi-Fi Dijital Kulak İçi Monitörleri" olduğunu söylüyor ama sadece ses tutkunları için değil: fiziksel kabloların sıfır gecikmesi sayesinde, her milisaniyenin önemli olduğu kullanıcılar için de hedefleniyor. Ayrıca film ve müzik yapımcıları gibi yaratıcılar için de kullanışlı olabilir.

Hidisz ST2 Pro'nun iPhone'unuz İçin Mükemmel Eş Olma Sebebi Geleneksel kulaklık jakının aksine, ST2 Pro'nun USB-C konektörü, 32-bit/384KHz PCM, DSD128 ve MQA dahil yüksek çözünürlüklü ses dosya formatlarını destekleyen bir ESS ES9281C PRO DAC içeriyor.

Apple Music ve Tidal'da Kayıpsız Ses Kalitesi

Bu, Apple Music veya Tidal'dan alabileceğiniz yüksek kaliteli kayıpsız parçaların en iyisini yapabileceklerini ve AirPods Pro 2'nin sıkıştırılmış Bluetooth bağlantısıyla kaçırdığınız detayları sunabileceklerini anlamına geliyor.

10mm manyetik devre dinamik sürücülerin, bas için 20Hz'den, tiz için çok hava 40KHz'e kadar bir frekans tepkisi sunduğu söyleniyor ve 1.2 metrelik kablo 6N yüksek saflıkta oksijensiz bakırdan yapılmış. Kablo olmadan ağırlıkları 11g, bu yüzden uzun dinleme, oyun oynama veya kayıt seansları için oldukça rahat olmalı.

Hidisz ST2 Pro iPhone 15 Kulaklıklarının Özellikleri Neler?

Bu kulaklıkların iPhone 15 için ciddi bir ses yükseltmesi olacağını bekliyoruz ve zaten en iyi taşınabilir DAC'ları ve en iyi kablolu kulaklıkları kullanarak aynı sonuçları elde edebilirsiniz, ancak bu yoldayken oldukça hantal. Zaten 3,5 mm jaklı sevdiğiniz kulaklıklara sahipseniz, Hidisz de sizi düşündü: yeni SD2 mini-DAC, USB-C cihazlara bağlanır ve 32-Bit/384kHz (PCM) & DSD128'e kadar ses dosyalarını destekleyen bir ESS ES9270 DAC içerir ve 20Hz'den 40kHz'e kadar bir frekans tepkisi sunar. Ardından herhangi bir standart kulaklığı bağlayabileceğiniz bir 3,5 mm portuna çıktı yapar.

ST2 Pro'nun fiyatları ve mevcudiyeti henüz açıklanmadı, ancak SD2 dongle Şubat ayında mevcut olacak.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.