Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

CES 2024 Fuarı Özel: Mojawa'nın Yeni Kemik İletimli Kulaklıkları Spor Takibi Sunuyor

HaptiFit Terra kemik iletimi kulaklıklar, sporcuların antrenman sırasında telefon ve saatlerini geride bırakmalarını sağlayacak 32GB dahili depolama alanı sunuyor.

CES 2024'de Mojawa, sporcuların telefon ve saatlerini geride bırakarak antrenman takibiyle birleşen büyük depolama alanına sahip müzik, podcast veya sesli kitaplar için yeni HaptiFit Terra kemik iletimi kulaklıklarını duyurdu.

Şimdi 199,99 dolara ön sipariş fiyatıyla mevcut olan (kulaklıklar Mart ayında 299,99 dolara geniş çapta mevcut olacak) HaptiFit Terra, haptik teknoloji, kemik iletimi sesi ve rahat, başa monte edilen bir tasarımda bir AI Spor Eğitmeni ile övünüyor.

Mojawa, AI Spor Eğitmenini, önceki antrenmanlara dayanarak otomatik olarak egzersiz planları üreten bir araç olarak tanımlıyor.

Mojava Kemik İletimli Kulaklıkların Özellikleri Neler?

Cihaz, sporcuların hedeflerini ön planda tutarak ve kullanıcıların hızlarını gerçek zamanlı olarak ayarlamalarını sağlayarak kalp atış hızı, tempo, adım sayısı, kalori, yüzme turu ve mesafe gibi diğer gerçek zamanlı bildirimler sunabilir.

HaptiFit Terra'nın şık titanyum alaşım çerçevesi hız ve konfor göz önünde bulundurularak tasarlandı. Kulaklıklar kulakların etrafına takılır, sporcuların müzik dinlerken çevrelerini duyma yeteneklerini korur. Kulaklıklar, herhangi bir antrenman ortamına dayanacak şekilde IP68 toz geçirmez ve su geçirmezdir.

HaptiFit Terra uygulaması Mojawa uygulaması, kalp atış hızı, tempo, adım sayısı, kalori, yüzme turu ve mesafe gibi diğer gerçek zamanlı bildirimler sunabilir

Titreşimlerle birlikte eğitim rehberliği sunan HaptiFit Terra'nın 3D basınç duyarlı haptik kontrolleri, aktivite türünü seçmek, aktivite istatistiklerini duymak, ses seviyesini ayarlamak ve basit bir dokunuşla ışıkları etkinleştirmeyi kolaylaştırır. Ünitede, yüksek kalp atış hızını belirten ve düşük ışık koşullarında güvenlik sağlayan dinamik parlayan ışıklar bulunur.

Mojava'nın Kulaklıkları Sporcu Kulaklığı Arayanlara Üstün Performans Sunuyor

HaptiFit Terra, 8 saatlik pil ömrüne ve sadece bir saatte tam şarj sağlayan yüksek hızlı manyetik şarja sahiptir. 32GB depolama alanı, kullanıcının ses içeriği yüklemesine ve diğer cihazlarını geride bırakmasına olanak tanır, bu özellik özellikle yüzücüler için faydalı olacaktır.

Mojawa, HaptiFit Terra için bir AI Spor Eğitmeni ve spor takibi içeren bir eşlikçi uygulama geliştirdi. Antrenmandan sonra uygulama, sporculara istatistiklerini ve ilerlemelerini gösterir. Ayrıca, kullanıcılara müziklerini kontrol etme, aydınlatma efektleri, tam spor takibi, uyarlanabilir egzersiz planları ve daha fazlasını sağlar. iOS ve Android uygulaması, ayrıca sporcuların istatistiklerini arkadaşları, koçları ve eğitmenleriyle gerçek zamanlı olarak paylaşmalarını sağlayan sosyal özellikleri de içerecektir.

Sporcuların Tercihi Kemik İletimli Kulaklıklar

Birçok sporcu, kemik iletimi kulaklıklarını tercih ediyor çünkü kulak kanallarını tıkayan bir şey yok, bu da çevrelerinin daha iyi farkında olmalarını sağlıyor. Kemik iletimi hoparlörlerinden gelen titreşimler, sporcuların kafasına titreşir ve işitme kısmının beyni, titreşen kulak zarlarından alacağı aynı sinyalleri gönderir.

Gerçek kulak içi IEM'lerin müziksel niteliklerine kıyasla bir ses ticareti var, ancak kulak tıkanıklığının eksikliği, kemik iletimi kulaklıklarına sadık bir hayran kitlesi kazandırdı.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.