Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

CES 2024 Fuarı Özel: Raycon, Everyday Pro Kulaklıklar ile Ses Oyununu Yükseltiyor

Raycon, Everyday Pro Kulaklıklar ile Ses Oyununu Yükseltiyor. Viral pazarlamasıyla sadık bir takipçi kitlesi oluşturan şirket, yeni hibrit ANC modelleriyle üst segmente geçiş yapıyor.

Raycon, kişisel ses işinde benzersiz bir yol izliyor, sosyal medya pazarlaması, influencer'lar ve geç saatlerdeki TV reklamlarıyla, şirketin uygun fiyatlı kulaklıkları, hoparlörleri ve aksesuarlarına değer veren hevesli bir kitleyle bağlantı kuruyor. CES 2024 için şirket, her biri 149 dolardan satılacak olan yeni Everyday Pro serisi kulaklıklarını ve kulak içi kulaklıklarını duyuruyor.

Bu televizyon reklamlarının birçoğunda Raycon'un kurucu ortağı Ray J. yer aldı. Oyuncu, R&B şarkıcısı, Brandy'nin kardeşi, Snoop Dogg'un kuzeni ve ünlü Kim Kardashian, Superstar videosunun hem yapımcısı hem de yıldızı olarak tanınan Ray J., Instagram'da neredeyse 3 milyon, Facebook'ta 3 milyon ve X'te (eski adıyla Twitter) 1.5 milyon takipçiye sahip, dolayısıyla viral içerik hakkında bir iki şey biliyor.

Bu yeni hamle, Raycon CEO'su ve kurucu ortağı Ray Lee tarafından yönetiliyor. Bunlar Raycon'un şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en pahalı ürünler, çünkü şirket, kaliteli kulaklık ve kulak içi kulaklıkların standardı haline gelen hibrit aktif gürültü engelleme özelliğini ekledi.

 

Markanın çekiciliği büyük ölçüde çarpıcı ve basit tasarımına dayanıyor. Raycon kulaklıklar, Sony veya Bose gibi çok daha pahalı modellere benziyor. Ayrıca, kitlelerinin satın alma kararlarını ağızdan ağıza ve sosyal medya videolarındaki dinleyicilerin tepkilerine dayandırdıklarını da anlıyorlar, bu yüzden donanımlarını sürücüler ve diğer teknik özelliklerin derinlemesine açıklamalarıyla tanıtmıyorlar.

 

Raycon Everyday Pro Kulak Üstü Kulaklıkların Özellikleri Neler?

 

Şirket, pil performansıyla ilgili detayları haklı olarak öne çıkarıyor. Everyday Pro kulak üstü kulaklıklar, ANC kapalıyken 60 saat, açıkken 44 saat çalma süresi sağlıyor. Everyday Pro kulak içi kulaklıklar, tam şarj edilmiş bir kasa ile bir şarjla 10 saat, toplamda 40 saat çalma süresi sunuyor. Kullanıcılar, 10 dakikalık hızlı bir şarjla ek 1,5 saat alabilir.

Her birim, kullanıcıların bir anda iki cihaza bağlanmasına olanak tanıyan Çok Noktalı Bluetooth bağlantı özelliğine sahip. Hem kulaklıklar hem de kulak içi kulaklıklar, Alexa veya Siri üzerinden el serbest ses kontrolü sunuyor.

Yeni Everyday Pro modelleri, elektrik mavisi, siyah ve beyaz renklerde mevcut. Kulak içi kulaklıkların yanında belirgin bir Raycon logosu bulunurken, kulak üstü kulaklıkların baş bandında şirketin ismi Raycon'un düşük profilli bir resmi bulunuyor. Kulaklıklar, kablolu dinleme için bir şarj kablosu ve ses kablosu ile birlikte geliyor, ancak çanta veya sert kapaklı bir kasa yok.

Everyday Earbuds Pro, beş set jel ucu ve üç hafıza köpük kulak ucu içerir. Everyday Headphones Pro kulak yastıkları, çıkarılabilir ve kolayca yıkanabilen rahat köpük ve deri malzemeleri içerir.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.