Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sennheiser Yeni Kulaklıkları Momentum True Wireless 4, Accentum Plus ve Momentum Sport'u Tanıttı!

Sennheiser, yeni nesil teknolojiye sahip üst düzey kablosuz kulak içi kulaklıklarını ve sürpriz bir kulaklık çiftini piyasaya sürdü. Sennheiser, her türlü dinleyici için Momentum True Wireless 4, Accentum Plus ve Momentum Sport'u tanıttı.

Yeni Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Kulak içi Kulaklık Özellikleri Neler?

Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi kulaklıkları ne kadar sevilse de, zaman ilerledi ve şimdi premium segmentteki en iyi kablosuz kulaklıklar daha iyi hale geldi. Ancak Sennheiser, Momentum kulaklıklarını daha da iyileştirdi. Ayrıca, yeni Accentum kulaklıklar ve Momentum Sport kulaklıkları da piyasaya sürüldü.

CES 2024'te piyasaya sürülen yeni Momentum True Wireless 4 kulak içi kulaklıklar "Sennheiser'ın şimdiye kadar ürettiği en yetenekli kulaklık" olarak tanımlanıyor. Qualcomm S5 Sound Gen 2 platformu ve Snapdragon Sound etrafında inşa edilmişler, bu da aptX kayıpsız ses kalitesi ve olağanüstü düşük gecikme süresi anlamına geliyor. Bluetooth sürümü 5.4 ile Auracast destekli (bildiğimiz ilk kulaklık) ve geliştirilmiş bir anten ile daha güçlü bağlantılar sunuyor. Geliştirilmiş ANC, Sennheiser'ın "gelişmiş ayarlama" dediği şey ve yükseltilmiş bataryalar da var. Kulaklıklar sürekli yüksek kaliteli ses için 7,5 saat, şarj kutusu ise Qi kablosuz teknolojisi ve USB-C üzerinden hızlı şarj ile birlikte geliyor.

Qualcomm S5 Sound Gen 2, 2024'te gerçekten büyük bir iş olacak: yüksek çözünürlüklü yayınlarla bile inanılmaz derecede hızlı ve pürüzsüz ses performansı için tasarlandı ve telefon ile kulaklık arasında sadece 48 ms gecikme süresi vaat ediyor. Bu, özellikle gecikmenin herhangi bir ekrandaki düşmandan daha tehlikeli olduğu oyuncular için kullanışlı ve platformun ilk sürümü tarafından sunulan 68 ms gecikme süresine göre büyük bir iyileşme.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Kulak içi Kulaklık Ne Zaman Çıkıyor ve Ne Kadar?

Momentum True Wireless 4 kulak içi kulaklıkların ön siparişleri 15 Şubat'ta açılıyor ve fiyatı 299,95 ABD Doları / 299,99 Euro olacak.

 

Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık İncelemesi

Sennheiser Momentum 4 Wireless Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık İncelemesi

Sennheiser kablosuz kulaklık modeli Momentum 4 kulak üstü kulaklığın incelemesini incelemek için tıklayın.

Detay


Sennheiser Accentum Plus Kulaklık Üstü Kulaklığın Özellikleri Ne Olacak?

Sennheiser'ın Accentum'u daha mükemmel olmayı vaat ediyor, Sennheiser Accentum kulaklık serisi, yeni Accentum Plus ile güncellendi, bu bir sürpriz çünkü orijinal Accentum sadece birkaç ay önce çıktı. Sennheiser'ın, daha önce önceki kulaklıkları satın alan insanları rahatsız etme riski aldığını düşünüyoruz, ancak Plus sürümü daha yüksek bir fiyata daha üst düzey bir bağlantı sunuyor. Bu sebeple Accentum satın almış kullanıcları asla üzülmemeli.

Bluetooth 5.2 ile aptX Adaptive, 50 saat dinleme süresi, çevrenizdeki sesi analiz eden ve gürültü engellemeyi buna göre ayarlayan uyarlanabilir ANC ve uçuş eğlencesi veya diğer kablolu ses kaynaklarını dinlemek için eski moda bir ses kablosu bulunuyor. Accentum Plus, 20 Şubat'ta satışa sunulacak ve fiyat etiketi 229,95 ABD Doları / 229,99 Euro olacak. Orijinalin fiyatı ise 179 ABD Doları / 159 İngiliz Sterlini.

 

Sennheiser ACCENTUM Wireless Kulak Üstü Kulaklık İncelemesi

Sennheiser ACCENTUM Wireless Kulak Üstü Kulaklık İncelemesi

Sennheiser kablosuz kulaklık modeli Sennheiser ACCENTUM Wireless Kulak Üstü Kulaklığın incelemesini incelemek için tıklayın.

Detay


Sennheiser Momentum Sport Kulak İçi Kulaklıkların Özellikleri ve Fiyatları Nedir?

Son olarak, fitness kullanımı için tasarlanmış yeni Momentum Sport kulak içi kulaklıklar var. Kulaklıklar, hem bir fotopletismografi (PPG) kalp atış hızı sensörü hem de bir vücut ısısı sensörü entegre ederek vital verilerinizi takip eder ve Apple Watch veya Sağlık uygulamasına, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton ve diğer ana uygulamalara veri gönderir ve  ilk kez bir Polar ürünü olmayan ürün, yani Momentum Sport, Polar'ın tüm izleme ve analiz özelliklerine erişmenizi sağlar.

Momentum Sport, adım sesleri ve nefes alma gibi istenmeyen "vücut kaynaklı dikkat dağıtıcıları" azaltmak üzere tasarlandı ve ayarlanabilir şeffaflık modları, rüzgar karşıtı mod ve istemediğiniz sesleri dışarıda tutarken duymak istediğiniz şeyleri engellemeden uyarlanabilen ANC bulunuyor. Kutu IP54 sertifikalı ve kulaklıklar IP55, ANC seçeneğinize bağlı olarak 6 ile 24 saat arasında oynatma süresi bekleyebilirsiniz. Momentum Sport, 9 Nisan'da satışa çıkacak ve satış fiyatı 329,95 ABD Doları / 329,99 Euro olacak.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.