Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

JLab Lüks Kulak Üstü Kulaklık Dünyasına Adım Atıyor

JLab, lüks kulaklık dünyasına ilk adımını attığını duyurdu. Yeni modeli olan JBuds Lux ANC Wireless Headphones, yüksek fiyat etiketine sahip rakiplerine meydan okuyor. JBuds Lux ANC, Sony WH-100XM5 ve Sennheiser Momentum 4 Wireless gibi üst düzey kulaklıklardan beklenen özelliklere sahip.

JLab Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri Neler?

20 - 20kHz frekans tepkisi sunan 40mm sürücüler, "Cloud Foam" yumuşak katlanabilir kulak yastıkları, Immersive Lab kalitesinde ses, mekansal ses desteği, Bluetooth Multipoint ve Bluetooth LE Audio bağlantısı gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Akıllı adaptif gürültü engelleme özelliği ile gelen JBuds Lux ANC, çevrenizi algılayarak aktif gürültü engelleme modunu (ANC Açık, ANC Kapalı ve Farkında Ol seçenekleri) ayarlayabiliyor. Bu sayede, koşarken veya bisiklete binerken gelen trafiği duyabilmeniz ve ilham verici bir şarkı veya podcast ile yola devam edebilmeniz sağlanıyor.

Yeni JLab ve JBuds Kulaklıkların Fiyatları Ne Kadar?

JBuds Lux ANC'nin, sınıfının en iyisi XM5'lerin sunduğu akıllı ve ses blokajı performansını sağlayıp sağlayamayacağı henüz bilinmiyor. Ancak JLab'in avantajı, JBuds Lux ANC'nin sadece 79,99$ (yaklaşık 62£ / 119AU$) gibi oldukça uygun bir fiyatla satışa sunulması. Bu fiyat, bazı en iyi ucuz kulaklıklarla bile rekabet edebilir düzeyde.

JLab, JBuds Lux ANC'nin 42 saatlik oynatma süresi sunacağını iddia ediyor ki bu, doğruysa oldukça etkileyici olacak. JBuds Lux ANC Wireless Headphones için ön siparişler şu anda açık ve gönderimin Şubat ayı ortasından itibaren başlaması bekleniyor.

JLab ayrıca, JBuds ANC 3 True Wireless Earbuds'u da piyasaya sürdü. Bu yeni kulak içi kulaklıklar, ikinci nesil JBuds ANC True Wireless Earbuds ve JLab Go Air Pop'un güncellenmiş bir versiyonu. Yeni kulaklıklar, ABD'de şu anda 59$ (yaklaşık 46£ / 111AU$) fiyatla satışa sunulmuş durumda ve 42 saatten fazla oynatma süresi sunuyor. Ayrıca, JBuds Lux ANC ile gelen Akıllı Aktif ANC özelliğine sahip.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.