Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Samsung'dan Galaxy Buds İçin FE Modeli Geliyor!

Teknoloji markalarının çoğu sevilen ürünlerini belli bir süre geçtikten sonra FE (Fan Edition) olarak piyasaya sürüyor. Genel FE takısına sahip ürünler daha uygun fiyatlı olduğundan kullanıcılar ürünlere daha kolay erişebiliyor. Bu sefer Sansung'dan yeni Fan Edition modeli geliyor diyebiliriz.

Samsung'un Fan Edition olarak piyasaya sürdüğü ilk ürünü Galaxy Note 7 FE olmuştu. Bu segmentte yer Note 7 FE'nin Samsung için ayrı bir önemi var diyebiliriz. Samsung Amiral Gemisi kulaklık serisi Galaxy Buds serisinin yoğun ilgi görmesinden olacaktır ki yeni bir Galaxy Buds Fan Edition için işe koyuldu. Samsung Galaxy Buds FE için büyük tahminler var. Zaten marka "FE" taksıı taşıyan modellere yoğunlaştığını söylemişti. SM-R400N kodu ile Samsung'unbünyesinde tespit edilen bu modelin Buds FE olması çok güçlü bir ihtimal. 

Samsung Galaxy S23 FE modeli çok yakın zamanda tanıtılacağı için bununla beraber Galaxy Buds FE için işleri hızlandırp aynı anda tanıtmak isteyeceklerdir. Belkide bizlere sürpriz yaparlar. Galaxy Buds FE'nin çıkıyor olması uygun fiyatlı kulaklık arayan kullanıcılar için mükemmel bir durum. Samsung uygun fiyatlı kulaklık eğer çıkarsa kulaklik.com'da incelemek için sabırsızlanıyoruz. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.