Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Sony WF-1000XM5 Ne Zaman Çıkacak Belli Oldu! Lansman Tarihi Çok Yakın

Sony WF-1000XM5, Sony'nin premium kulak içi kulaklıkları için resmi lansman tarihini duyurdu. Bu çok beklenen kulaklıklar, sızıntılar ve sertifikasyonlar sonrasında 24 Temmuz saat 9:00 da piyasaya sürülecek. Şimdiye kadar açıklanan özelliklere bir göz atalım. Sony WF-1000XM5 özellikleri (bilinen ve söylentilere dayanan):

Sony WF-1000XM5 TWS kulaklıkların her biri sadece 5.9 gram ağırlığında, bu da uzun süreli kullanımlar için konforlu bir deneyim sağlıyor. 8.4 mm Dinamik Sürücü X sayesinde olağanüstü ses kalitesi sunuyorlar. Bu kulaklıklar, iki adet özel işlemci ve çift geri beslemeli mikrofonlar içeriyor ve aktif gürültü engelleme (ANC) için gerçek zamanlı optimize sağlayarak etkileyici bir ses ortamı sunuyor. Her bir kulaklıkta üç mikrofon bulunması, çevre gürültüsünü hassas bir şekilde yakalıyor. HiRes Audio ve DSEE Extreme desteği, ses performansını daha da yükseltiyor.

 

Sony WF-1000XM5 Kulak içi Bluetooth Kulaklık Özellikleri Neler?

Ayrıca, WF-1000XM5 kulaklıklar Hassas Ses Yakalama teknolojisini kullanıyor, bu da gürültülü ortamlarda bile kristal netliğinde çağrı kalitesi sağlıyor. Şarj kutusu, 500mAh bir pil barındırıyor ve toplamda 24 saatlik dikkate değer bir pil ömrü sağlıyor. 3 dakikalık hızlı bir şarj, bir saatlik çalma süresi sunarken, hem kutunun hem de kulaklıkların tam şarj olması sadece 2 saat sürüyor. Sony WF-1000XM5 kulaklıklarının Bluetooth 5.3'ü desteklediği ve sorunsuz çoklu cihaz bağlantısı ve cihazlar arasında kolay geçiş imkanı sunduğu söyleniyor. Ayrıca, ter ve sıçramalara karşı potansiyel bir direnç gösteren IPX4 sertifikasyonuna sahip olabileceği söylentileri bulunuyor, bu da bu kulaklıkları spor ve günlük kullanım için uygun bir seçenek haline getiriyor.

Sony WF-1000XM kulaklık serisi ilginizi çekiyorsa, bir önce ki nesil olan Sony WF-1000XM4 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık incelemesine göz atmak için tıklayın.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.