Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Youtube Premium’a 1080p Videolar ve SharePlay gibi Yeni Özellikler Geliyor!

Online müzik ve video platformu YouTube Premium, kullanıcılarına reklamsız video izleme, arka planda video oynatma, indirme ve YouTube Music gibi birçok özellik sunuyor. Sürekli gelişen çevrim içi müzik platformu son zamanlarda, yeni özellikler eklemeyi planlıyor. Bunlar arasında 1080p Premium özelliği, SharePlay desteği, sıraya ekleme özelliği ve farklı cihazlardan yarıda kalan videoları izleme özelliği yer alıyor. 

Türkiye'de aylık 29,99 TL ücretle sunulan ve her pakette 1 aylık ücretsiz deneme süresi olan Youtube Premium’da 1080p video özelliği, bit hızını artırarak daha kaliteli 1080p videolar sunacak. Şimdilik yalnızca deneme olarak web sürümünde sunulan bu özellik gelecekte herkese açılacak. Ne yazık ki, normal 1080p çözünürlükteki videolar ise herhangi bir değişiklik yapmayacak. Gelin Youtube Premium’un hizmet kalitesini arttırmaya yönelik rakiplerine karşı çıkaracağı yeni özelliklerini inceleyelim. 

  1. Daha kaliteli videolar: 1080p Premium özelliği, normal 1080 çözünürlükten daha kaliteli videolar izlemenizi sağlayacak. Bu özellik, özellikle ayrıntılı ve hareketli videolar için faydalı olacağını düşünüyoruz.Google, önümüzdeki haftalarda bu özelliği deneme olarak web sürümüne getireceğini ve gelecekte herkese sunmayı planladığını belirtiyor. 

  1. SharePlay desteği: SharePlay, iOS kullanıcılarının FaceTime aramaları yoluyla birlikte video izlemesine olanak tanıyor. Önümüzdeki haftalarda YouTube Premium'a eklenecek olan bu özellik, kullanıcıların arkadaşlarıyla olan sosyal deneyimini artıracak. 

  1. "Sıraya Ekle" özelliği: Bu özellik, YouTube Premium kullanıcılarının telefon veya tablet üzerinden videoları sıraya eklemesine olanak tanıyor. Bu, daha önce web sürümünde bulunan bir özellikti ve şimdi ise mobil cihazlara da getiriliyor. 

  1. Farklı cihazlardan yarıda kalan videoları izlemeye devam etme: Bu özellik, kullanıcıların yarıda bıraktıkları videolara kaldıkları yerden devam etmelerine olanak tanıyan bir özellik. Bu sayede Youtube premium kullanıcıları, farklı cihazlar arasında kesintisiz bir izleme deneyimi yaşayabilirler. 

2023 YouTube Premium Türkiye'deki fiyatlandırması ise şu şekilde: 

  1. Standart aylık ücret: 29,99 TL 

  1. Öğrenci aboneliği: 19,49 TL/ay 

  1. Aile aboneliği: 59,99 TL/ay 

Her abonelik paketinde 1 aylık ücretsiz deneme süresi bulunan Youtube Premium yeni özellikleriyle birlikte, rakipleri olan Spotify ve Deezer karşısında daha iyi bir izleme deneyimi ve daha fazla kullanım kolaylığı elde etmeyi umuyor. 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.