Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Moondrop'dan Yenilikçi Retro CD Çalar: DiscDream Taşınabilir CD Çalar

Sony'nin orijinal Discman'ı üzerinde çalışan bir mühendisi bünyesine katan Moondrop, taşınabilir CD çaları geri getirme fikriyle bazı kötü fikirler arasına girdi. Ancak bu seferki cihaz, geçmişte hatırladığınız retro taşınabilir CD çalarlardan çok daha yüksek özelliklere sahip. DiscDream adı verilen bu yeni nesil müzik çalar, sadece nostalji vaat etmiyor, aynı zamanda modern audiophile'ların daha talepkar ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

Fiio'nun geçen ay CES'te Walkman'i geri getirmesiyle başlayan eski ses teknolojisinin yeniden hayata döndürülmesi trendine Moondrop da DiscDream ile katılıyor. Ancak CD'ler ve hareket bir araya gelmediğinden, taşınabilir CD çalarlar dezavantajlarıyla bilinir. Bu yüzden arabalarımızda vinil çalar bulundurmuyoruz.

Moondrop DiscDream Taşınabilir CD Çaların Özellikleri Neler?

DiscDream, sadece bir CD çalar olmanın ötesinde, yerleşik dijital ses oynatıcısı sayesinde dijital ses dosyalarınızı SD kart üzerinden oynatabilmenizi sağlayarak fark yaratıyor. Böylece, CD kısmı sabit kullanım için tasarlanmışken, taşınabilirlik esnasında ses dosyalarınızın atlamasından endişelenmenize gerek kalmıyor.

Moondrop DiscDream, Sony Discman üzerinde 30 yıl çalışmış bir veterandan gelen tasarımıyla, modern audiophile'lar için daha talepkar gereksinimleri karşılamak üzere yeniden tasarlandı. 32-bit MasterHiFi Cirrus Logic çözücüsü, kesin zamanlama için üç audiophile-spec osilatör, üst düzey bir motor sürücüsü ve şok emici bir lazer kafası gibi özelliklere sahip. 3,500mAh batarya, altı bağımsız güç kaynağı çipini beslerken, kulaklık çıkışı kendi amfisine sahip ve 115dB çıkış ile %0.00037 harmonik bozulma iddiasında bulunuyor.

DiscDream Dijital Ses Oynatıcısının Fiyatı Ne Kadar?

DiscDream'in dijital ses oynatıcısı, APE, FLAC, LL-AAC, MP3, OGG ve WMA dahil olmak üzere en yeni yüksek çözünürlüklü ses kodeklerini bir hafıza kartından destekliyor. Ayrıca, Moondrop DiscDream, PC'nizden USB-C üzerinden 384kHz PCM'ye kadar ve 11.2896MHz DSD'ye kadar akış yapabiliyor. Bu cd çaların fiyatı ise sadece 199 dolar.

 

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.