Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

Audio-Technica CES 2024'de Yeni Kulaklıkları ATH-TWX7 Modelini Tanıttı!

En iyi gerçek kablosuz kulaklıklar harika cihazlar olabilir, ancak bunların hepsi yüksek çözünürlüklü ses akışı sunmuyor ve sunanlar oldukça pahalı olabiliyor. Audio-Technica'nın yeni gerçek kablosuz kulaklıkları, yüksek olmayan bir fiyatla yüksek çözünürlüklü ses vaat ediyor.

Yeni Audio-Technica ATH-TWX7 earbuds, mükemmel ses kalitesiyle övgü toplayan ancak $299 / £279 (yaklaşık AU$460) fiyat etiketi ve 70 saniyelik otomatik sterilizasyon sistemiyle dikkat çeken firmanın amiral gemisi ATH-TWX9 modelinden 5.8mm sürücüleri almış. Yeni ATH-TWX7'ler ise çok daha uygun fiyatlı, £190 / €219 etiket fiyatıyla (ABD fiyatı henüz belli değil ama yaklaşık $200 veya AU$299 olacak).

 

Audio-Technica ATH-TWX7: 2024'ün En Uygun Fiyatlı TWS Kulaklığı

Sony'nin LDAC uyumluluğu, sürücülerin en iyi şekilde kullanılabilmesi için 24-bit/96kHz'e kadar CD kalitesinden daha iyi ses akışı sağlar. Ayrıca dijital hibrit gürültü engelleme, hem dinleme hem de konuşma işlevleri, açık çağrılar için net ses sağlayan çift mikro-elektromekanik hüzme oluşturan mikrofonlar ve iki çağrı modu bulunuyor: doğal ve gürültü azaltma, oyun için düşük gecikme modu, Audio-Technica CONNECT uygulaması aracılığıyla hem dokunmatik kontrol hem de EQ özelleştirmesi de mevcut.

Pil ömrü, şarj kutusu ile birlikte 20 saate kadar çıkabilen kulaklıklar, IPX4 suya dayanıklılık derecesine sahip – bu para için hiç de fena değil

Yeni Audio-Technica ATH-TWX7 earbuds, çevresel sesi engellemenin yanı sıra, "doğanın rahatlatıcı sesleri", meditasyon sesleri ve konsantrasyon sağlamaya yardımcı maskeleme gürültüsü gibi özellikler sunan Soundscape adında bir özellik de içeriyor.

LDAC destekli kulaklıklar için genellikle daha fazla ödeme yapmanız gerekirken, aynı firmanın mükemmel, şık ve uygun fiyatlı ATH-SQ1TW earbuds modeli gibi, Audio-Technica uygun bir fiyata mükemmel ses kalitesi sunma konusunda oldukça başarılı.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.