Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

JBL CES 2024'te, Yeni Auracast Teknolojili Bluetooth Hoparlör Serisini Tanıttı!

JBL, piyasadaki en iyi Bluetooth hoparlörleri üreten markalardan biri olarak bilinir ve şimdi CES 2024'te tasarım ve bağlantı özellikleri bakımından büyük yeniliklerle dolu yeni hoparlör serisini duyurdu.

JBL'in tüm hoparlörlerine bu yenilikler gelmese de, üç taşınabilir hoparlör modeli yeni bir görünüme kavuşuyor. Las Vegas teknoloji fuarında duyurulan JBL Xtreme 4, JBL Clip 5 ve JBL Go 4 modelleri Mart ayından itibaren satışa sunulacak.

Bluetooth Auracast Bağlantı Teknolojisi Nedir?

Bu üç yeni hoparlörün en dikkat çekici özelliği, Bluetooth Auracast bağlantı teknolojisinin eklenmesi. Auracast, birden fazla hoparlörü aynı anda bir telefon veya başka bir ses kaynağına bağlamanızı sağlıyor ve bu özellik JBL hoparlörlerinde ilk kez kullanılıyor.

Auracast, JBL ürünlerine eklenen tek yeni teknoloji değil. Taşınabilir ses dünyasında yapay zekanın yerini alması kaçınılmazdı ve JBL, Xtreme 4 modelinde ses kalitesini ve projeksiyonunu artıran 'AI Sound Boost teknolojisini' tanıtıyor. Clip 5 ve Go 4 modellerinde bu AI ses iyileştirmesi bulunmasa da, Bluetooth v5.3 ve düşük enerjili (LE) ses özelliklerine sahip olacak.

JBL'in hoparlörlerinin en son sürümleri, yeni bir görünüm ve yeni renk seçenekleriyle tasarım yenilemesine de gitti. Birçok diğer teknoloji markası gibi, JBL de geri dönüştürülmüş malzemeler kullanarak yeşil taahhütlerini artırıyor.

JBL Xtreme 4 Taşınabilir Hoparlör Özellikleri ve Fiyatları

Fiyat: $379.95 / £379.99 JBL Xtreme serisinin bir sonraki hoparlörü, seleflerinin su geçirmez ve toz geçirmez özelliklerini devralıyor, ancak AI iyileştirmeleriyle ses kalitesini artırıyor ve üç yeni renk seçeneği sunuyor.

JBL Clip 5 Taşınabilir Hoparlörün Fiyatı Ne Kadar?

Fiyat: $79.95 / £59.99 JBL Clip 5, JBL Clip 4'e kıyasla bir adım önde. Güçlü bir hoparlör olmanın yanı sıra şık bir aksesuar olarak da dikkat çekiyor. En belirgin yeniliği, hoparlörü daha geniş bir ürün yelpazesine takmanızı sağlayan yeni, daha geniş bir karabina.

JBL Go 4 Taşınabilir Hoparlör Fiyatları ve Özellikleri Neler?

Fiyat: $49.95 / £39.99 Go serisi, JBL'in en küçük taşınabilir hoparlörleri arasında yer alıyor, ancak JBL, yeni sürümün selefinden "daha sağlam ses ve daha güçlü bas" sunacağını vaat ediyor

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.