Mağazaya git
Aradığın kulaklığı yaz !

CES 2024 Fuarı Özel: JBL 2024 Yılında Geniş Bir Yeni Kulaklık Serisi Sunacak!

JBL, 2024 Yılında Geniş Bir Yeni Kulaklık Serisini Sunuyor JBL, Mart ayında piyasaya sürülecek en son kulaklıklarının, müşterilere ihtiyaç duydukları tam seçenekleri sunma konusunda odaklandığını söylüyor.

JBL, bu sabah yıllık CES fuarının resmi açılışından önce, kulak içi, kulak üstü ve kulak çevresi kulaklıkların 2024 serisini duyurdu.

JBL, kulak çevresi ve kulak üstü kulaklık modellerini iki seride sunuyor. Live serisi, daha yüksek yapım kalitesi, daha iyi gürültü engelleme ve Tune serisinden biraz daha üstün ses kalitesi sunarken, Tune modelleri ise daha uygun fiyat noktasında ve etkileyici pil ömrü ile geliyor.

Ayrıca, Live serisinin üçüncü nesil kulak içi kulaklıkları da bulunuyor: Live Buds 3, Live Beam 3 ve Live Flex 3.

İşte CES Fuarında Tanıtılan Yeni JBL Kulaklık Modellerinin Özellikleri ve Fiyatları!

 

JBL 2024 Live Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Yeni Live serisi, JBL Live 670NC kulak üstü kulaklıkları (129,95 $) ve JBL Live 770NC kulak çevresi kulaklıkları (199,95 $) içeriyor. Her iki model de beyaz, siyah, mavi ve kum fırtınası renklerinde mevcut olacak.

Diğer özellikler aynı. Her birinde 40mm sürücüler ve aktif gürültü engelleme kapalıyken 65 saat, açıkken 50 saat pil ömrü bulunuyor. Kulaklığı takıp çıkarırken otomatik oynatma ve duraklatma özelliği de var.

Her kulaklık, Bluetooth 5.3 radyosuna sahip olacak ve LE Ses kodeği desteği, lansmandan kısa bir süre sonra gelecek bir firmware güncellemesi ile sunulacak. Live serisi, kullanıcının çevresine göre ANC'yi ayarlayan JBL'in Adaptif Gürültü Engelleme ve Akıllı Ortam özelliğine sahip.

Live serisine özel özellikler arasında, JBL Headphones uygulamasından bir dinleme testi aracılığıyla her sahibin eşitlemesini ayarlayan JBL sahibi Harman International'ın Persona-fi 2.0 aracı bulunuyor. Ayrıca, kulaklığı takıp çıkardığınızda sırasıyla otomatik oynatma ve duraklatma özelliği de var.

 

2024 JBL Tune Kulak Üstü Kulaklık Serisi


JBL Tune 520BT kulak üstü kulaklık, aktif gürültü engelleme sunmuyor, ancak tek şarjla 57 saat pil ömrü vaat ediyor.

Güncellenen Tune serisi, ANC'li ve ANC'siz kulaklıkları içeriyor. JBL Tune 520BT kulak üstü kulaklıkların perakende satış fiyatı 49,95 $, JBL Tune 670NC kulak üstülerinin fiyatı 99,95 $ olacak. Kulak çevresi modeller ise JBL Tune 720BT (79,95 $) ve JBL Tune 770NC (129,95 $).

Herkesin gürültü engellemeli bir kulaklığa ihtiyacı olmadığı ve JBL, bu özelliği olmayan kulaklıkları çok daha düşük bir fiyat noktasında sunabiliyor. 520BT kulak üstü 33mm sürücülere sahip ve 57 saat pil ömrü sunuyor, beş dakikalık bir şarjla ek 3 saat oynatma süresi sağlıyor. Bluetooth 5.3'ü destekliyor ve siyah, beyaz, mavi ve mor renklerde mevcut olacak.

JBL'in Tune 770NC kulak çevresi kulaklıkları, daha düşük fiyatlı Live 770NC ile aynı aktif gürültü engellemeyi sunuyor, ancak daha düşük özelliklerle.

720BT kulak çevresi 40mm sürücülere sahip ve tek şarjla 76 saat oynatma süresi sunuyor. Beş dakika sarj ile 3 saat ek oynatma süresi sağlıyor. Bu kulaklık da Bluetooth 5.3'ü destekliyor ve siyah, beyaz ve mavi renklerde mevcut olacak.

Düşük fiyatlı ANC arayanlar için, kulak üstü Tune 670NC ve kulak çevresi 770NC, Live serisinde bulunan aynı Adaptif Gürültü Engelleme ve Akıllı Ortam özelliklerini sunuyor. 670NC'de 32mm, 770NC'de 40mm sürücüler var. Her ikisi de ANC kapalıyken tam şarjla 70 saat, ANC açıkken 44 saat oynatma süresi sunuyor. Her iki model de siyah, beyaz ve mavi renklerde mevcut olacak.

 

JBL 2024 Live 3 Kulaklık Serisi Özellikleri ve Fiyatları

JBL Live 3 serisinde üç yeni kulak içi kulaklık duyurdu, her biri 1.45 inç LED dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu ile birlikte geliyor. Kullanıcılar, akıllı telefonlarını çıkarmadan ses seviyesini kontrol edebilir ve müziklerini oynatabilir veya duraklatabilirler.

Üç kulaklık da Bluetooth 5.3'ü destekliyor ve LE Ses kodeği, Sony'nin LDAC kodeği yüksek çözünürlüklü ses için ve JBL'in Personi-Fi aracını bireysel dinleyicinin işitme yeteneklerine göre EQ'yu optimize etmek için destekliyor. Ayrıca, JBL Spatial Sound desteği var ve JBL'in Gerçek Adaptif Gürültü Engelleme ile kişisel tercihlere göre ayarları ayarlama özelliği ve çok noktalı bağlantılar bulunuyor.

JBL'in Live 3 serisi kulak içi kulaklıklarının her biri, bir LCD dokunmatik ekranlı şarj kutusu ile birlikte geliyor.

Live 3 serisindeki her kulaklık, ANC kapalıyken 10 saat oynatma süresi (kutudan ek 30 saat) sunuyor. Kullanıcılar, USB-C üzerinden 10 dakikalık bir şarjla 4 saat ek oynatma süresi elde edebilirler. JBL, bu yaz siyah veya gümüş renklerde 199,95 $ önerilen perakende satış fiyatıyla mevcut olacaklarını söylüyor.

Peki, neredeyse aynı özelliklere sahip üç farklı Live 3 kulak içi kulaklık neden var? Bu, kullanıcının stil ve uyum tercihlerine bağlı.

JBL Live Buds 3, sıkı bir gürültü engelleme isteyen ancak çubuk tarzı kulaklıklardan daha az göze çarpan bir profile sahip olan kullanıcılar için tasarlanmış çakıl tarzı kulak içi kulaklıklardır. 10 mm sürücüler kullanıyorlar ve dış etmenlerden korunma için IP55 derecesine sahipler, bu da partikül maddelerin girişinin arızaya neden olmayacağı ve her yönden su sıçramalarına dayanabileceği anlamına geliyor.

JBL, Live Buds 3'ün 40 saat oynatma süresi sağlayacağını söylüyor: Kulaklıklar tam şarj edilmiş bir pil ile 10 saat ve kutudan ek 30 saat yani toplamda 40 saatlik bir kullanım ömnrü sunuyor. USB-C kablosu ile 10 dakikalık hızlı bir şarj, 4 saatlik dinleme sağlayacak. Bu kulaklıklarda ANC aktif olduğunda pil ömrü azalmaktadır.

JBL Live Beam 3, 10 mm sürücülerle donatılmış ve IP55 hava koşullarına dayanıklılık derecesine sahiptir.

JBL Live Beam 3, kullanıcıların kulaklıklarını ele alırken tutacak bir şey istedikleri, ancak aynı zamanda kulak kanalına sığan kapalı sırtlı bir kulak içi kulaklıkta sıkı bir mühür istedikleri çubuk tarzı kulak içidir. 10 mm sürücüler kullanıyorlar ve IP55 hava koşullarına dayanıklılık derecesine sahiptirler.

ANC kapalıyken 12 saat oynatma süresine (kutudan ek 36 saat ile) sahiptirler. Kullanıcılar, USB-C aracılığıyla 10 dakikalık bir şarjdan 4 ek saat oynatma elde edebilirler.

JBL Live Flex 3 Apple AirBuds'a alternatif arayan herkes, bir LCD dokunmatik ekranlı şarj kutusuyla gelen JBL Live Flex 3'e göz atmalıdır.

Harman International JBL Live Flex 3, kulak kanallarında mühürlü bir oturum olmadan dinlenen açık çubuk tarzı kulak içi kulaklıklardır. 12 mm sürücüler kullanıyorlar ve IP54 sertifikalı su geçirmezdirler. ANC kapalıyken 10 saat oynatma süresine (kutudan ek 40 saat ile) sahiptirler. Kullanıcılar, USB-C aracılığıyla 10 dakikalık bir şarjdan 4 ek saat oynatma elde edebilirler.

Kullanıcı Yorumları (0)

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap.

Yorum mu yapmak istiyorsunuz? Buradan giriş yaparak yorum yapabilirsiniz.